30.4.2013

Tikutusprojekti ja vappukynnet!

Mun viikonloppu on kulunut varsin lakanhuuruisissa tunnelmissa. Oon siis saanut uudet vaaleat tikut, jotka ei onneksi lakan alla sulaneet ja pääsin lakkailemaan koko kokoelmani tikuille. Tilasin Ebayn ihmeellisestä maailmasta valkoista tarrapaperia, jolle tulostelin nimet ja leikkelin sitten laput irti ja liimasin tikkuihin. Vielä mulla on paljon karsittavaa jäljellä mutta laskeskelin että tikkuja löytyypi 345 kpl, joista oon jo lähes 30 kpl karsinut pois myyntiä varten. Tuun varmaan näitä tikkuryppäitä käymään läpi tarkemmin myöhemmin, mutta tässä muutama kuva koko projektista. :D Haastavia kysymyksiä tuli mieleen tikutuksen aikana mm. milloin sininen muuttuu turkoosiksi ja turkoosi vihreäksi sekä millon pinkki alkaakin olla jo violetti. :D Mutta nyt ne on jonkinlaisessa järjestyksessä. Olin hyvin yllättynyt miten paljon mulla onkaan mustia, sinisiä, vihreitä, ruskeita ja kultaisia lakkoja vaikka niistä mikään ei kuulu lemppareihin. :D Sen sijaan pinkit, violetit ja turkoosit/sinivihreät jäi selvästi vähemmistöön kuitenkin.



Meillä Kynsikoristelut -fb ryhmässä on tällä viikolla teemana Villit Vappukynnet ja tässä ois meikäläisen yritelmä niistä. :D Villiä tässä mulle on se, että nuo viivat on maalattu käsin. Mä en koskaan maalaa käsin, koska en onnistu siinä. :D Yritin tehdä värimaailmastakin villiä yhdistämällä keltaista, sinistä, violettia, fuksiaa ja hopeaa, mutta se jäi yllättävänkin pliisuksi lopputulokseksi kun keltainen peittyi lähes kokonaan.

Käytetyt lakat:
  • Opi Don't touch my tutu! (alla)
  • Sally Hansen Diamonds (alla)
  • Models Own Lemon Merinque
  • Models Own Purple poppy
  • Models Own Beth's blue
  • Models Own Lilac dream
  • Art club liner hopea
  • Uv-top coat





IHANAA VAPPUA KAIKILLE!! 


Ilouutisia!

Sain juuri sähköpostiin viestin, että mut on valittu yhdeksi Adeninan yhteistyökumppaniksi. Kyseessä on siis blogini ensimmäinen yhteistyökumppanini ja oon niin kovin iloinen ja innoissani! :D Blogini sivupalkkiin onkin nyt ilmestynyt tuommoinen kuva, joka kertoo yhteistyöstä. Kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan Adeninan verkkokauppaan. Ite oon ainakin kovasti tykästynyt kyseiseen kauppaan, sillä tuotteet on tosi laadukkaita ja sieltä löytyy mm. A-Englandin lakkoja, joita ei löydy muista suomalaisista verkkokaupoista. Tykkään myös, että China Glazen lakat on tässä verkkokaupassa edullisia verrattuna muihin suomalaisiin liikkeisiin! Verkkokaupasta löytyy myös monien havittelemia Bundlemonsterin leimauslaattoja, joten enää ei ole mikään pakko tilata niitäkään ulkomailta, muuhunkin laattavalikoimaan kannattaa tutustua!

Haluan kuitenkin muistuttaa, että vaikka blogillani on nyt yhteistyökumppani, niin lupaan ja vannon, että tuote-arvostelut sun muut eivät tule jatkossakaan olemaan kaunisteltuja vaan kerron täysin rehellisen mielipiteeni niistä. :)

28.4.2013

Rakennekynsikoulutus Cesarsshopilla! Osa 3: Viimeiset kurssipäivät!

Viimeisistä kurssipäivistä on ehtinyt vierähtää jo noin viikon verran. On ehtiny ajattelemaan ja sulattelemaan käytyjä asioita. En valitettavasti oo päässyt kurssin jälkeen vielä tekemään kenellekään kynsiä. Hinku olis kyllä kova ja oon harkinnu, pätkäisisin omat kynnet että saisin kokeilla erilaisia malleja omiin käsiin, mutta enpä ole sitä malttanut vielä tehdä kun tiedän, etten kestä sitä kasvurajaa sitten hetkeäkään. :D

Mutta siirrytäänpäs sitten viimeisiin kurssipäiviin. Eli lauantaina 20.4 oli tämän jälkimmäisen kurssiviikonlopun ensimmäinen päivä. Ohjelmassa oli huolto samalle mallille, jolle tehtiin ne ensimmäiset kynnet. Jonkin verran oli putoamisia tapahtunut, mutta Laura kertoi, että kaikki irtoamiset tapahtui tällä viimeisellä viikolla kun kynnet oli ehtineet kasvaa kriittiset pari milliä, jollon ne alko ottaa iskuja vastaan. Yhteensä taisin siis uusia lähes täysin puolet kynsistä. :D Harjoitusta harjoitusta vaan. Käykääpä muuten vastaamassa Lauran blogissa kyselyyn kumpi malli sopii hänelle paremmin, kun päätettiin sitä radikaalisti muuttaa. :D Kouluttaja oli ainakin sitä mieltä, että tämä ovaali malli sopii paljon paremmin. Käytiin muuten Lauran kanssa Lushillakin pyörähtämässä ennen ku mun juna lähti takasin Vammalaan kun aikaa jäi ylikin, vaikka pelkäsin että tulee kiire. :D Ostokset esittelen sitten omassa postauksessaan.


Viimeisenä kurssipäivänä eli sunnuntaina 21.4 oli tarkotus tehdä sitten taas uudet kynnet ihan alusta asti ja niihin sitten ranskalainen manikyyri. Kynnet on tehty muoteilla ja pohjalta löytyypi taasen Camouflage-geeli. Näiden kynsien kanssa oli vastoinkäymisiä aika paljon. Muotit ei mun mielestä ihan täydellisesti istunu ja niitä ois pitäny leikellä vieläkin enemmän, muistanpa ensi kerralla rohkeasti silputa menemään vaan. Geelien levittäminen meni hyvin ja tuntu muottien laittamisen jälkeen, että sujuupa hyvin! Kunnes tuli valkoisen geelin levityksen vuoro. Sain sen levittymään ihan nätisti mutta uuni ei kovettanut sitä LAINKAAN... Ei vaikka miten monta kertaa yritin. Todettiin kouluttajan kanssa, mun uunissa olevat lamput on jotain paskaa eikä sitä mitä pitää. Joten en suosittele ebaysta ostettua uunia kenellekään vaikka se onkin huomattavasti edullisempi kuin muualla. Joskus pihiys kostautuu! Onneks Cesarsshopilla oli ylimääräinen uuni ja saatiin sit sillä viimein kovettumaa tuo valkoinen geeli, mutta olin jälleen kerran ihan viimesenä siellä tekemässä ja kynnet näyttää siltä ku ne ois juosten kustu, mutta oli kieltämättä kiire ja vitutus ja ahdistus ja paniikki ja sanoinko jo että vitutus? Onneks mä sain ostettua mukaan sieltä "pikkuvikaisen" uunin puoleen hintaan, jossa ei oo mulla onneksi ilmennyt mitään vikaa, vaan se toimii kuin unelma! Ongelma oli siis tuossa uunissa valojen välkkyminen, mutta se korjaantui täysin lampun vaihdolla. :D Valkoinen geeli on muuten ihan super valkoinen ja hyväpigmenttinen Ultra White-geeli.


Mulla oli kuitenkin kurssin päättymisen jälkeen ylimäärästä aikaa, joten kiersin vähän maisemareittiä takasin asemalle ja napsin muutamia kuvia, jotka voisin teillekin jakaa. :D En tosiaan tunne Helsinkiä lainkaan, enkä viittiny siinä parin tunnin odottelussa lähteä ihan hirmukauas sen tavaramäärän kanssa, mutta jotenkin se aika kului ihan vaan siinä käveleskellessä ja ostin mä evästäkin!


Tämä kuva on menomatkalta lauantailta Cesarsshopille. Jos oikein tarkkaan katsoo niin näkee kuinka tuolla nurmikolla kukkii sinisiä ja valkoisia kukkia. :D Meilläpäin ei tuollon kukkinut vielä mikään!

Jokaisen turistin on vaan pakko kuvata nämä. :D
Junaeväät! Mä en yleensä tykkää kolmioleivistä lainkaan, mutta tää Kinkku-Cheddar oli jotain ihan parasta! Mä ostin tän asemalta, mutta ostin samaisen leivän myös aiempana sunnuntaina Junan "eväskärrystä". :D
Mulla kävi myös pieni äksidentti jossain kohtaa matkalla Cesarsshopilta asemalle ja lähti ihan mukava slaissi kynttä repsottamaan. Kesti kuitenkin kotiin asti ja sain sen liimattua ja se on edelleen kiinni mun kynnessä. :D Ja hyi sentään missä kunnossa on iho sen desinfiointiaineläträyksen jälkeen! Kauhistukaa.


Short translation: Pictures from my gel nail course here in Finland. I'm just a beginner. :D Also there is pictures of Helsinki and a little accident that happened.

26.4.2013

Rakennekynsikoulutus Cesarsshopilla! Osa 2: Miltä siellä näyttää ja ensimmäinen kurssiviikonloppu?

Ensimmäistä kurssipäivää jännitin kovasti etukäteen, sillä mä en aiemmin oo ollu Helsingissä yksin liikenteessä ja muutoinkin muutaman kerran vain ajanut läpi tai ollut jonkun kyydissä. En siis juurikaan ollut tutustunut Helsinkiin aiemmin. Jännitin siis enimmäkseen sitä kulkemista ja sitä kuinka hyvin osaan perille, mutta ei siinä sitten ollut kuitenkaan mitään ongelmaa, kunhan vaan oon tämmönen jännittäjä. :D

Kurkataanpas tähän väliin miltä siellä Cesarsshopilla oikein näyttää. Kyseessähän ei tosiaan ole mikään liiketila, vaan enemmänkin nettikaupan varastotila, joten aavistuksen ahdastakin ehkä, mutta toimii kurssitilanakin vallan mainiosti!


Työpiste siellä näyttää tältä. Eli välissä on kapea pöytä ja toisella puolella tuommonen nahkainen tuoli ja toisella puolella satulatuoli. Satulatuolin pitäs olla kovinkin ergonominen ja muuta, mutta voin sanoa että mulla ainakin tuli sillä istuessa perse kipeäksi, eikä työasentokaan lainkaan parantunut. :D Huonoryhtinen kun olen.


Tässä sitten vähän yleiskuvaa, eli keskellä tuota tilaa oli ns. pakkauspiste, jossa on kuplamuovia ja muuta materiaalia mihin ne meidän lähetykset sitten pakkaillaan kun netistä tilataan. Tässä siis kaikki se taika tapahtuu. :D Seinän vieri täynnä kaikkea ihanaa kynsisälää glittereistä leimauslaattoihin ja tuossa keskellä hyllyrivistöjä joissa oli mm. kaikkia geelitarvikkeita ja viiloja.


Tuossa takaseinustalla näkyykin noita leimauslaattoja ja leimauslakkoja joita kävin kyllä tiirailemassa, mutta en sortunut yhteenkään! Hyvä minä! Tosin kaikkea muuta mahdollista tuli kyllä ostettua, enimmäkseen geelitarvikkeita.


Tässä kuvassa näkyy vähän ns. kassa-aluetta. Color Clubin Art club linereita sekä tuolla ihan oikealla samettijauheita.


Pimeässä osassa, kaiteen takana, on sisäänkäynti tähän tilaan. Kaiteen vieressä oli ripsipidennystarvikkeita. Keskellä tuossa korissa oli Color clubin lakkoja alennettuun hintaan eli 4 eurolla, enkä sortunut niihinkään!! Sitten on seinustalla joitain työvälineitä ja lisää ripsijuttuja ja muuta sekalaista tavaraa. Alemmassa kuvassa näkyy nuo seinustan hyllyt paremmin.


Meikäläisen työpisteen takana sain ihailla erilaisia höyheniä sekä glittereitä. Ikävä kyllä kuvasta oon onnistunut puhelimella saamaan hyvinkin epätarkan.


Tämä hylly tässä oli ehkä yks mun lempparihyllyistä, sillä siinä oli pitkät rivit Color Clubin lakkoja, sekä joitain magneettilakkoja joiden merkkiä en muista ja tuolla perimmäisessä hyllyssä ennen noita kansioita on Ruby Wings lakkoja! Sorruin onneksi vain yhteen Color clubiin sillä budjetti ei hirveästi antanut myöten heräteostoksille.

Kurssilla mun lisäksi oli 3 muuta ja opettajana meillä toimi Marja Milsap. Kurssi kesti tosiaan 4 päivää joista ensimmäiset kaksi oli 6-7.4 ja jälkimmäiset kaksi 20-21.4. Kurssin aikana ehdittiin tekemään 2 kynnet alusta loppuun ja yksi huolto. Lisäksi toivoivat siellä, että jokanen ehtis kurssin välipäivinä harjoittelemaan mahdollisimman paljon ja itse ehdin tehdä yhdet glitterkynnet ja yhden oman kynnen geelauksen. Sain kuitenkin viimeisenä päivänä kehuja, että oon kehittynyt nopeammaksi, vaikkakin kyseisen kerran kynnet ei menneet ihan niin putkeen.

Ensimmäisenä päivänä aloiteltiin teorialla ja käytiin vähän kaikenlaista läpi hygienia-asioista liikkeen pyörittämiseen yms. Saatiin myös nivaska papereita, joissa kerrottiin lisää hygieniasta, kynnen rakenteesta sekä tekovaiheista. Ensimmäisenä päivänä päästiin myös hieman harjottelemaan ja tehtiin toisillemme ihan perus manikyyriä, ilman lakkauksia. Eli hoidettiin kynsinauhat kuntoon ja siistittiin kynnen pinta ja kiillotettiin se. Ite en ehtinyt ihan täysin tekemään kaikkia vaiheita kurssilla koska mulla lähti juna takasin Vammalaan, mutta käytin sitten miestä koekaniinina ja harjottelin sille vielä.


Tässä mun kynnet manikyyrin jälkeen, eli kynsinauhat on kohtuu siistit ja kynsistä lähti myös kaikki keltainen väri pois, mitä oli kynsilakoista jäänyt. Kuvissa ei vaan toistu tuo upea kiilto mikä niissä oli, eli siis kynnen pinta kiilsi ihan kuin niissä olis ollu päällä kirkas lakka. Niissä oli myös kynsinauhaöljyä mut se nyt oli aikapäiviä sitten ennen kuvan ottoa ehtiny imeytyä. :D Tässä siis alaston totuus mun kynsistä! :D

Tässä ennen ja jälkeen kuvat, miehen manikyyristä. :D Mitään supersuurta eroa näihin ei tullu, sillä kynsinauhat oli valmiiksi jo ihan ok kunnossa, ihme kyllä. Kynnen pinnan kevyesti buffasin ja kiillotin, mutta en saanut siitä ihan täydellistä sillä oli niin muhkuraiset kynnet, että ois varmaan pitäny viilata puhki, että ois saanu tasaset ja sileät. :D


Laura oli mulla sitten toisena kurssipäivänä eli sunnuntaina mallina. Kuvat on myös Lauralta, sillä mä en ite ehtiny näpsäsemään näistä lainkaan kuvaa. :D Nysväsin näitä siellä ihan viimeseen asti ja oisin nysvänny varmaan pidempäänkin ellei ois aika loppunu. Toiseen käteen harjoiteltiin tipeillä tekoa ja toiseen käteen sitten taas muoteilla. Mä en oo aiemmin muoteilla onnistunu tekemään, johtuen turhan valuvasta geelistä, joten mulla oli vähä ennakkoluuloja sen suhteen, mutta se sujukin sitten yllättävän hyvin, eikä valumia tullut lainkaan! Tipeillä tehdyissä kynsissä kesti jotenkin hirmu kauan, sillä niitä tippejä sovitettiin ja viilattiin ja sovitettiin ja viilattiin ja sitten liimattiin ja sitten vasta päästiin rakentamaan kynttä! Ihmettelen miksi oon pitäny tipeillä kynsien tekoa jotenkin helpompana ja nopeampana, sillä sitä se ei ole! Kynsissä on käytetty lähinnä Camouflage-geeliä ja toisessa tais hieman olla Milleniumiakin. Lopputuloksessa oli siis käsien välillä pieniä eroja, koska toisessa käytettiin vaaleita tippejä ja toisessa oli muotin alla vain oma kynsi, mutta nyt olikin tarkoitus harjoitella molemmat tekniikat läpi. Mulla tuli myös ihan viime metreillä ongelma ja päällä käytetty Super gloss UV-geelilakka, ei ollutkaan kovettunut vaan lähti tahmaisena pois. Mä en sitä siellä ehtinyt korjaamaan enää, mutta onneksi Lauralla on geelivermeet kotona, joten hän uusi tämän viimesen kiiltokerroksen.

Tämmönen oli ensimmäinen viikonloppu kurssilla. Seuraavassa postauksessa kerronkin sitten tästä jälkimmäisestä viikonlopusta, ehkä myös välipäivinä tehdyistä kynsistä ja sitten ajattelin tehdä vielä yhden postauksen siitä mitä tuli sitten loppuviimein ostettua. :D Kannattaa siis pysytellä kuulolla jos kurssijutut kiinnostaa!


Huom! Olen saanut Cesarsshopilta luvan julkaista kuvia heidän tiloistaan. En ole hyötynyt postauksesta mitenkään, vaan tämä on täysin vapaaehtoista!

25.4.2013

Rakennekynsikoulutus Cesarsshopilla! Osa 1: Miten löydät perille?

Päätin ihan suosista, että jaan tämän kuvamateriaalipaljouden useampaan eri postaukseen. Ensimmäisenä voitas ottaa käsittelyyn ihan se, että miten sinne Cesarsshopille pääsee kaikkein nopeiten ja yksinkertaisimmin? Tämä on varmaan hyödyllinen niille, jotka junalla Helsinkiin saapuu kauempaa esim. avoimille oville. Itse ensimmäisellä kerralla kiersin ihan turhan kaukaa, sillä netistä en onnistunut tuota lyhkästä reittiä bongaamaan. Onneksi avulias henkilökunta ekan päivän jälkeen neuvoi mulle tämän lyhimmän mahdollisen reitin rautatieasemalle. :)

Mulla matka alkoi ensimmäisenä päivänä vähän kehnosti. Taisin jossain vaiheessa potauksessakin siitä kertoa, miten Vammalassa oli juna pudonnut raiteilta, eikä junat kulkeneet Tampereen suuntaan ollenkaan. Pääsin kuitenkin bussilla onneksi aikataulussa Tampereen asemalle ja jatkamaan siitä sitten junalla Helsinkiin. Matkoihin mulla kului 3 tuntia per suunta ja olin etukäteen päättänyt, että säästääkseni rahaa kuljen junalla ees taas joka päivä vaikka se rankkaa onkin kun ei päivästä montaa tuntia jää jäljelle, vaikka hotellikin olis ihan Cesarsshopin vieressä. Opiskelijahinnat oli VR:llä ihme ja kumma kyllä sen verran edulliset että säästöä kertyi kuitenkin 80 euroa per viikonloppu, sillä Cesarsin kurssihan on nelipäiväinen.

Valitettavasti mulla ei ollut kunnollista kameraa mukana kuin ihan ensimmäisenä päivänä, joten suuri osa kuvista on otettu mun puhelimen kameralla, joten toisinaan laatu saattaa loistaa poissaolollaan. :D


Sitten aloitetaan matka kohti Cesarsshoppia. Kaukojunalla kun saapuu, niin junat tulee tuohon asemalle hyvin lähelle ovia, joista pääsee rautatieasemalle sisälle. Kuvassa katsomme siis junan ovelta kohti Helsingin rautatieasemaa. Kävellään siis tuonne lähelle ovia, mutta ei mennä ovista sisälle vaan käännytäänkin vasemmalle rakennuksen viertä pitkin ja kun seinä tulee vastaan niin taas vasemmalle.


Siellä näyttääkin sitten ylläolevan kaltaiselta. Vasemmalla näkyy hieman ratoja ja oikealla on tuommonen kiviseinä. Jatketaan tästä suoraa, kunnes seinä ja tuo lasikatos loppuu ja sieltä sitten käännytään oikealle.


Nurkan takaa oikealle käännyttäessä paljastuu tämmönen näkymä, joka vaihtelee tietysti hieman vuodenajasta riippuen. Ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä oli vielä lunta, toisena ei. Kuvasta jatketaan suoraa suoraa ja suoraa. Tuolla kaukana aavistuksen näkyykin tuollaiset rappuset ja sinne suuntaan tähdätään.


Tässä vielä tämmönen maamerkki, jos tuntuu siltä että olet eksynyt. Tästä tunnistaa olevansa oikeassa paikassa. :D


Tässä näkyykin sitten ne rappuset lähemmin ja noustaan ne ylös. Ylöspäin meneviä rappusia taisi olla jopa kolmet jos oikein muistan, kuvassa siis näkyy kahdet ja sitte ylöspäin menevien jälkeen tulee ainakin yhdet rappuset alaspäin. Koko ajan mennään kuitenkin suoraa!


Alaspäin menevien rappusten jälkeen oikealla puolella on kellertävä rapattu rakennus ja sen nurkan takaa paljastuu Hotelli Arthur, jota vastapäätä ensimmäisen kuvan oikeassa laidassa Cesarsshop sijaitsee. Eli rappusten jälkeen käännytään oikealle.


Cesarsshopin oven tunnistaa siitä, että oven pielessä on lappu jossa lukee Cesars Finland Oy, eli summeria soittamalla, joku tulee avaamaan sulle oven ja pääset sisälle. Kannattaa myös lukasta SanNailsin postaus myös matkasta Cesarsshopille, siellä on ainakin vaihtoehtoinen reitti esitelty. :)


Tässä sitten vielä karttakuvaa tuosta reitistä, jota käytin. Vasemmalla tosiaan Helsingin rautatiasema ja oikealla päätepisteessä Cesarsshop Vuorikatu 22 A. Taidan päättää ensimmäisen osan postauksesta tähän ja seuraavassa postauksessa ajattelin esitellä vähän miltä siellä Cesarsshopilla näyttää ja mitä ensimmäisenä ja toisena kurssipäivänä tehtiin. :) Pysykää siis kuulolla.

22.4.2013

Pikakynnet ja pikapostaus

Tein viime viikolla pikaiset kynnet kun halusin testata Essien Muchi muchi lakkaa, että sain sen pois tuolta käyttämättömien laatikosta. Käyttämättömien laatikosta myös tuo hopeinen Golden Rosen Jolly Jewels jota töpöttelin sudilla kärkiin liukuvärimäisesti. Essiestä en tykännyt kyllä yhtään. Ei ollu semmonen lakka joka iskis muhun millään tavalla. Väri oli ok mutta ominaisuudet ei niinkään. Laitoin kynsille 3 kerrosta ja uurteet, jotka alkaa taas pikkuhiljaa kasvun myötä palata, ei peittyneet millään! Muutoin lakkaus olis ollut kiva mutta nuo kynnen juuressa olevat raidat tökkivät mun silmään pahasti!



Näissä kynsissä käytin:

  • Essie Muchi muchi
  • Golden Rose Jolly Jewels 102
  • Cesarsshopin pikakuivattava

Ps. Postaus Cesarsshopin kurssista on työnalla. :)

17.4.2013

Mimaxin Mix-hile III 12kpl

Lupailin teille vähän aikaa sitten kuvia Mimaxilta ostamistani mixglitterseteistä. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Mix-hile III/12kpl, jonka kuvat Mimaxin sivuilta on mun mielestä tosi harhaanjohtavat ja varsinkin mallikuvat on ihan jotain muuta glitteriä kuin mitä Mimax myy. Mä sekoittelin glitterin geeliin ja laittelin swatchit tippeihin, mutta hyvin lähelle samaa lopputulosta pääsee varmaan myös kynsilakan kanssa. Huomasin muuten myös että glittereitä on ihan älyttömän vaikea kuvata, eikä ne näytä kuvissa läheskään yhtä ihanilta ja kimaltavilta kuin livenä joten yrittäkää kuvitella se kimallus vielä tuonne. :D


Näissä glittereissä on siis tuommonen värillinen glitterdust ja seassa vähän hologrammimaistakin efektiä. Lisäksi näissä sekotuksissa on seassa tuommosta isompaa hopeista hexglitteriä. Väreistä löytyy siis hopeinen, sininen, turkoosi, tumma vihreä, vaalea vihreä, kulta, violetti, fuksia, vaaleanpunainen, marjapuuro, punainen ja vähän ruosteeseen taittava punainen.


Huom. Nämä punertavat ovat päinvastaisessa järjestyksessä tässä kuvassa verrattuna ylimpään yhteiskuvaan.

Toivottavasti nämä nyt olis vähän totuudenmukaisempia kuvia, vaikkakin erittäin hankalia kuvattavia ja haastavaa saada kaikki värit toistumaan oikein. :) Väittäisin kuitenkin melkein, että tähän kuvaan verrattuna oon onnistunut hieman paremmin, sillä oikeasti tuo setti ei sisällä tuota ihanaa ihanaa oranssia, eikä setissä ole kahta hopeista ja tuo yksi pinkkikin on ihan väärän sävyinen. Glittereiden koostumuskaan ei taida olla tuossa heidän mainoskuvassaan sama kuin mitä nämä oikeasti ovat. Tuommosta läpinäkyvää irisoivaa hexglitteriä kun näissä ei oikeasti ole. :D


15.4.2013

OMG GR8

Seuaava holoswatch heti edellisen perään. :D Oon nyt viihtynyt ihan vaan yksvärisissä holoissa viimeaikoina, kun niitä on niin paljon testaamatta. Lisäksi tuntuu, ettei nyt ole ollut aikaa koristeluihin. GR8 on ihana kultainen hololakka, kuin aurinko suorastaan. Ikävä kyllä taisi eilinen olla taas ainoa aurinkoinen päivä pitkään aikaan, joten holot taitaa jäädä hetkeksi kaappiin. Toki vaikka ajattelen näitä yksvärisiä lakkauksia helppoina niin annan ison miinuksen OMG-kokoelman holoille pysyvyydessä. Tämä, kuten myös edellinen IDK, lohkeilivat molemmat ollessaan toista vuorokautta kynsillä, vaikka mitään kovin rasittavaa en kynsillä tehnyt. Ärsyttävää silloin kun haluaisi pysytellä samoilla lakoilla useamman päivän. En tiedä auttaisiko holoille tarkoitettu aluslakka tässä asiassa, kokemuksia?


 photo 004-17_zpsf6d8695f.jpg




14.4.2013

OMG IDK

Ensimmäisenä näistä uusista mulle kotiutuneista China Glazen OMG-kokoelman lakoista pääsi kynnelle IDK. Levittyy hieman helpommin kuin LOL, sillä LOL kaljuuntui superherkästi. IDK kaljuuntuu myös, mutta saa paljon helpommin tasaisen lopputuloksen. Mulla ei siis ainakaan vielä ole käytössä holojen alle tarkoitettua base coatia. Tarkoitus olis kyllä hankkia kunhan malttaa. Laitoin lakkaa 3 kerrosta. :) Sen oon nyt huomannut, että nää OMG-kokoelman holot rapisee kynneltä todella helposti, eivätkä kestä paria päivää kauempaa siistinä kynnellä vaikka kaiken taiteen sääntöjen mukaan levittäis lakan. Päälle huiskin Cesarsshopin pikakuivattavaa ja ainakaan se ei kadottanut holoa, mutta ei myöskään lisännyt kestävyyttä.

Keinovalo (hieman keltanen valo)
Varjossa
Auringonvalo - Kuvattu puhelimella, joten laatu loistaa poissaolollaan. :D Päivän ainoat auringonsäteet ja tietysti kamerasta akku loppu. Niin mun tuuria!



12.4.2013

Superkeväiset kynnet

Pääsiäisen aikaan tehtiin äidille kynsiä, mutta ei haluttu mitään semmosia kynsiä, jotka suorastaan huutais pääsiäistä. Töihin palatessa kun pääsiäinen on jo ohi, niin päädyttiin tekemään ihan vaan keväiset kynnet. Mikäs muu olis keväisempää kuin holo ja vaaleanvihreä väri? Kynsissä on nyt vähän kaikenlaista ja ekaa kertaa kokeilin V-mallisen ranskiksen tekoa muuallekin kuin omiin kynsiin.

 photo 270_zps43f99eb0.jpg


 photo 271_zpsd88c41c0.jpg


 photo 269_zps459f7377.jpg


Kynsissä käytetty:
  • China Glaze Faith (alinna)
  • Konadin pastellin vihreä leimauslakka
  • DRK-A leimauslaatta
  • Nfu oh 66 (holo)
  • China Glaze Cherish
  • China Glaze Watermelon Rind (rajaukset)
  • Pyöreitä niittejä
  • Cesarsshopin pikakuivattava

11.4.2013

Ostospostausta pitkästä aikaa

En ookaan hetkeen tehnyt ostospostausta ja viime aikoina on kuitenkin kolissut postilaatikkoon uusia juttuja, joten aattelin kerätä näitä tähän yhteen postaukseen. Valitettavasti en tainnut ihan kaikkea muistaa kuvata, mitä on sitten viime ostospostauksen jälkeen tullut, mutta näillä mennään!

GR8, IDK, LOL, 2NITE, BFF


Eli toissapäivänä lähdin vauhdikkaasti kesken koulupäivän kotiin kun huomasin facebookissa, että Adeninalle oli tullut hyvin rajoitettu erä myyntiin China Glazen OMG-kokoelman lakkoja ja ne on ollut mun haavelistalla pitkään, sillä ne on yksiä parhaimmista holoista joita China Glaze on tehnyt. Mä tiesin jo sillon että nää viedään käsistä, joten mun oli vaan PAKKO lähteä kesken päivän kotiin ja tilaamaan kynsilakkaa. :D Silti vaikka ajoin tuhatta ja sataa niin jäin ilman sitä vihreää, mutta yritän nyt selvitä tästä puutoksesta.

Essie aprikoosin tuoksuinen kynsinauhaöljy, Ridgefiller, Tour de finance, To buy or not to buy, Muchi muchi, Sugar daddy

Onnistuin pääsemään 2 sijalle Thebosin facebook-sivun kilpailussa nimeltä Pimp your nails ja voitin 25 euron lahjakortin. Tilasin kuitenkin vähän enemmällä ja onnistuin saamaan kaupanpäälliseksi tuommosen Essien Ridgefillerin! Oon ehtinyt kokeilemaan näistä tuota kynsinauhaöljyä sekä lakoista Tour de financea, To buy or not to buy sekä Sugar daddya. Muut näistä on loistavia, mutta Tour de finance on väriltään kaunis, mutta ei peitä mun kynsiä kolmellakaan kerroksella, mikä on ärsyttävää. Essie merkkinä ei tosin vieläkään vakuuta mua hirveästi.

106, 115, 102, 114
Osallistuin myös Golden Rosen facebooksivulla heidän kimaltavaan kynsikilpailuun. Kynnet pääset kurkkaamaan heidän sivuiltaan TÄÄLTÄ. En kisaa voittanut, mutta he halus palkita muutamia glitterkynsiä ylläripalkinnolla ja olin siis yksi heistä. Ylläolevat lakat kuuluivat tähän mun ylläripakettiin ja ilahduttivat mua kovasti! Mulla on vähän sellainen kutina, että mahtoivat tutustua mun blogiin, kun onnistuivat laittamaan mulle semmosia Jollyja joita mulla ei ennestään ollut! Rakastan näitä Jolly Jewelsejä ja haluan ehdottomasti kaikki näistä! Kiitos Golden Rose!

China Glaze Pure Elegance, Opi Purple With a Purpose, Opi Houston We Have a Purple
Seuraavista lakoista Opit on FB:n Kynsikoristekirppikseltä bongattuja kohtuulliseen hintaan ja China taas vaihtarilakka. Vaihdoin siis Color Clubin Red-ical gypsyn tähän Pure Eleganceen, joka on enemmän mun väriä. Harmikseni täytyi vaan todeta ettei tuo Pure Elegance ole peittävä. Purple With a Purpose onkin päässyt käyttöön jo näissä kynsissä.

GR 107, Dependit 225, 242, 193 sekä Essencen Gold Fever

Seuraavista lakoista Golden Rose sekä Dependit on Sonnelta ostettu. Erityisesti oon pitkään halunnut täydentää tuota Golden Rosen Matte Velvet kokoelmaa tuolla 107:lla sillä violettihan on lempivärini ja se sieltä puuttui. Dependit oli oikeastaan heräteostos, eivätkä maksaneet juuri mitään. :D Essencen taas bongasin FB:sta Kynsikoristekirppikseltä.



Viimeisenä, muttei vähäisempänä esittelyyn Mimaxilta tilatut Mix-glittersetit. Oon näitä pidempään tuijotellut tuolla sivuilla ja tilasinkin kokeeksi tästä toisesta setistä pari väriä. Tykästyin ja päätin, että tahdon täydelliset setit näistä. Maltoin kuitenkin tilata vain kaksi settiä, ehkä myöhemmin kotiutan loputkin. Eniten ajattelin käyttää näitä geelikynsissä ja koska on tulossa kurssilla koristekynsien vuoro, niin nyt oli hyvä sauma kotiuttaa sitä ajatellen nämä pari settiä ja kokeilla käytännössä. Ylempi setti on Mix-hile II 12kpl ja alempi on Mix-hile III 12kpl. Kuva ei ole paras mahdollinen ja voisin jossain vaiheessa vaikka "swatchata" nämä glitterit jonnekin ja saatte parempia kuvia, jos tahdotte nähdä?  Omaan makuun ainakaan Mimaxin kuva tästä jälkimmäisestä setistä ei vastannut todellisuutta vaan värit heittävät aika paljon, eikä tuo "koostumuskaan" tullut esille, ylemmän setin kuvat taas olivat paljon paremmat ja realistisemmat.

Tämmöset shoppailut tällä kertaa!