29.6.2013

Siirtokuvatestailua!

Saatiin tällä kuulla valita Adeninalta testiin joko niittejä tai siirtokuvia. Itse valitsin siirtokuvat, sillä niittejä mulla on omasta takaa jonkin verran jo. Siirtokuville on enemmän käyttöä ja aina uusia kuvioita kokoelmaan mahtuu ja oonkin jo jonkin aikaa himoinnut Adeninan siirtokuvia, sillä siellä on muutamia älyttömän upeita kuvia! Siirtokuvasettiin sai siis itse valita 6 erilaista siirtokuvaa ja seuraavissa kuvissa näkyykin sitten mun valkkaamat siirtokuvat.




Ensimmäisenä käyttöön pääsi tuommoset mustat jonkin sortin liekkidesignit. Nämä kuviot oon ihan ensimmäisenä nähnyt Tartofraises -blogissa käsin maalattuna. Mä ite oon niin huono maalaamaan käsin yhtää mitään, joten nämähän oli ihan pakko saada kokeiluun kun kerrankin helpolla pääsis! Vähän tosin jouduin näitä kuvioita jatkaa toiselta reunalta mustalla lakalla, sillä mun mielestä kuvio loppui aavistuksen kesken mun kynsillä ja lisäksi onnistuin laittamaan siirtokuvat vähän turhan kauas kynnen reunasta, joten laittelin mustaa lakkaa myös sinne. Tämän verran mäkin jopa sain piirrettyä dotting toolilla sekä oikeaan että vasempaan käteen! Kuvion alle mä halusin jotain kimaltavaa liukuvärin tynkää.  Adeninan siirtokuvista noin muuten, mulla ei oo kyllä mitään huonoa sanottavaa. Kuviot lähtee paperista näppärästi, eikä niitä tarvitse leikellä itse muotoon. En oo myöskään saanut näitä ruttuun tai rikki. Tosin en oo saanut kyllä juuri muitakaan siirtokuvia rikki, että ehkä oon huono sanomaan siitä mitään. :D

Näissä kynsissä kaikki lakat oli ennestään kokeilemattomia. Eniten ehkä rakastuin tuohon Color clubiin sillä se on maannut käyttämättömissä todella kauan, sillä ajattelin, että se on kynsillä ihan hirveä. Mulla kun oli entuudestaan huonoja kokemuksia samaisen merkin Segret agent lakasta. Päinvastoin!! Lakka oli ihana, levittyi helposti ja peitti nätisti. Siistiminenkin oli helppoa, eikä tämä jumiutunut kynsinauhoihin juurikaan. Jännintä tässä oli se, että lakka kuivui mataksi. :)





Näissä käytin:

  • Color Club Pucci licious (alla)
  • W7 Moondust (liukuväri)
  • Nubar Pink dot (liukuväri)
  • Alus- ja päällyslakat

Mulla on takana vähän raskas viikko, mistä syystä postauksia ei juurikaan ole tullut. Ei ole ollut muista ongelmista johtuen kiinnostusta kirjoitella mitään ja postauksia onkin nyt vähän ehtinyt kertyä jonoon. En uskalla luvata parannusta asiaan ihan heti. Asia on sen verran henkilökohtainen, etten siitä blogissa enempää kerro, mutta ajattelin kuitenkin vähän selittää. :) Tänään kuitenkin tapahtui jotain piristävää, sillä meillä oli Seinäjoella kynsiharrastajien tapaaminen ja tutustuin siellä moneen ihanaan kynsiinhurahtaneeseen ihmiseen. Hieman sai sentään ajatuksia muualle! Tapaamisesta on tulossa postausta myöhemmin.


23.6.2013

Juhannuskynnet!

Juhannukseksi piti panostaa kynsiin ihan vaan omaksi iloksi. Mä päätin oikeestaan jo kun mulle tuo Ciatén kaviaarimanikyyrisetti saapui, että mä haluan kokeilla ehdottomasti niitä! Ciatén setin ostin siis Tampereen miitin kautta saadulla lahjakortilla Stylepitistä. Mä oon ollu noita kaikenmaailman kaviaarisettejä kohtaan vähän skeptinen, etten niistä tykkäisi, mutta toisin kävi. Ensin toki yritin tehdä pinkkejä kynsiä, mutta ne kusi ihan sata nolla ja päädyin kuitenkin vihreisiin hieman juhannusmaisempiin kynsiin, jos se edes on sana. Nää oli tosi ihanat kynsillä! Ainoa miinus tulee vaan siitä, etteihän ne helmet tietenkään pysy ikuisuuksia. Ei edes vuorokautta täydellisinä.

Kuvattu luonnonvalossa, varjossa.

Kuvattu auringossa.

Kuvattu varjossa.


Näissä käytin:

  • Color Club Fly With Me
  • Color Club Metamorphosis (myös kaviaarihelmien alla)
  • Ciaten kaviaarihelmet (pinkin lakan mukana tulleet helmet)
  • Alus- ja päällyslakat


Toivottavasti teillä oli oikein mukava juhannus! :) Allekirjoittaneella ainakin oli.


15.6.2013

Ihana W7 Moonlight!

Haluan esitellä teille ihanan lakan nimittäin W7 merkiltä lakka nimeltä Moonlight. Uskomattoman upea! Tämä on tämmönen glitterlakka, joka kuivaa vähän karkeaksi. Eli olisko tämä jonkin sortin tekstuuri/hiekkalakka. Ite kotiutin tämän lakan Keskiseltä 2,95e hinnalla. Samaiseltä merkiltä löysin myös toisenkin hiekkalakan Keskiseltä nimittäin Moondustin, mutta se ei ole vielä päässyt kynsille asti. :)

Kuvissa mulla on 3 kerrosta lakkaa, ilman päällyslakkaa. Kuvat otin auringossa.



Tämmönen lyhkänen pikapostaus tällä kertaa. :)

13.6.2013

Leopardit!

En oo juurikaan mikään käsinmaalausten ylin ystävä, sillä mulla vaan yleensä menee hermot kun mikään ei sitten vasemmalla kädellä yhtä näppärästi onnistukaan oikeaan verrattuna, jollon käsistä tulee ihan erilaiset. Rohkaistuin kuitenkin kokeilemaan leopardikuviota käsin maalattuna, kun monet on sanoneet sen olevan helppoa. Olihan se! Jopa mäkin onnistuin. :D Mua vähän alkuun epäilytti värit, joita mä näihin käyttelin, mutta ei näytä ollenkaan hassummalta. Nämä kynnet oon siis tehnyt jo ennen Tampereen miittiä. :)






Näihin kynsiin käytin:

  • Orly Samba (Pohjalla)
  • China Glaze Glistening Snow (vinosti kärjessä kuvion alla)
  • Golden Rose Matte Velvet 110 (mustat reunat pilkuissa)
  • W7 Aqua Suede (turkoosit pilkut)
  • Alus- ja päällyslakat

12.6.2013

Miittikynnet!

Tämä postaus oli tarkoitus tehdä jo eilen, mutta olin mielummin ulkona kuin koneen ääressä ymmärrätte varmaan. :D Miittikynsiin halusin yrittää vähän enemmän, sillä miitissä kisattiin kauneimmista kynsistä. Päätin jos kokeilisin taas pitkästä aikaa vesimarmorointia. Viis tuntia meni ähertäessä ja useampaan kertaan aloitin alusta, mutta sain kun sainkin lopulta jonkinlaiset kivat kuviot aikaan. :) Marmoroin kokonaan vaan peukalot ja nimettömät ja muihin tein vinomanikyyrin marmoroinnilla. Sotkua riitti kyllä pitkin käsiä ja siivosinkin niitä useaan otteeseen ennen miittiä ja siitä johtuen kädet olikin ihan korput ja piti rasvata niitä miitissäkin, etteivät näytä ihan hirveältä. :D Työ palkittiin ja pääsinkin miitissä jaetulle 1. sijalle!



Ensimmäisissä kuvissa näette vasemman käden.


Tässä sitten taas oikea.


Loppuun vielä molempia.

Näissä kynsissä käytin:

Pohjalla vinomanikyyreissä: Models Own Juicy Jules
Marmoroinnissa: Flormarin musta, W7 Valkoinen ja Models Own Black Swirl
Kaikkien kynsien kuorrutus: China Glaze Fairy Dust
Koristeluissa niittejä
Alus- ja päällyslakat

10.6.2013

Tampereen kynsiharrastajien miitin sponsorit

Tässä tulee nyt sitten kuvapostausta siitä mitä sponsoreilta miittiin saatiin. Ihanan avokätisesti oli tosi moni lähtenyt sponsoroimaan meidän miittiä vaikka meitä oli näinkin monta! Iso kiitos siis sponsoreille!

Lopusta löydät listan, josta löytyy linkit kaikkiin meidän sponsoreihimme!


Lahjakassi näytti tältä ja sisältö vaihteli hieman kassien välillä. Ihanat lahjakassit meille sponssasi Lavera. Laveralta sekä Cosmeryalta saimme Laveran näytteitä sekä käsirasvoja. Jonkin verran siis vaihdeltiin jo miittipaikalla pussukoiden sisältöjä keskenämme. Arvottiin myös peruuttaneiden osallistujien pussukoiden tuotteet kaikkien kesken, joten jonkin verran tuplatuotteita saattoi tulla. :)


LivBox lähti mukaan myös meitä sponssaamaan ja saatiin kaikki toukokuun LivBoxit ja yllärituotteena heiltä lisäksi We Care Iconin Body Butterit.


Santen käsivoiteet sekä alennuskoodit meille tarjosi Hyvinvoinnin tavaratalo.


Mereneidiltä tuli meille geelaajille testattavaksi geelejä, lisäksi heiltä tuli erilaisia koristeita. Itse sain siis kynsitarrat ja kynsikorun. Lisäksi kaikki sai myös kynsilakat, jotka näkyy lakkakuvassa. :) Viilan sponssasi Kynsikauppa.com.


Tästä kuvasta löytyykin sitten lakat ja kynsinauhaöljyt. Kynsinauhaöljyt tuli sponsoroituna Cesarsshopilta. Rakastan noita Nailfixin öljyjä! Attitude-kynsilakat on mereneidiltä. Opeja saatiin BM Internationalilta. BBE Oylta on tuo ihana Golden Rosen Paris lakka! Sitten sieltä löytyy Lorealilta tuo pinkki kynsilakka ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Rimmelin kynsilakka on Berneriltä.


Mimax oli lähtenyt myös mukaan miittiin. :) Saatiin kaikki tarroja, leimauslaatat ja kynät. Lisäksi meillä oli kauneimmat kynnet kilpailu ja tulin jaetulle ensimmäiselle sijalle Talon-ted but tawdryn Eugenian kanssa ja palkintona sain Mimaxin sponsoroiman Apipila laatan sekä stampperin! Kolmannelle sijalle tuli Zigi Ztylen Sigi! Kynnet näette sitten seuraavassa postauksessa samoin kuin omat kirppistelyvaihdokkini. :)


Saatiin miitissä myös suut makeaksi Cloeattan sponsoroimilla uusilla Läkerol askeilla Sparkling ja Black diamond. Lushilta saippuaa ja omani on Snow Globe. Dappen dish Kynsikauppa.comilta. Teippi ja yksi koristehyrrä Bundlemonsterilta . Siirtokuvat Adeninalta ja toinen koristehyrrä Sanna taralta.



Tältä näytti siis mun goodie bagini. Tässä vielä kattava lista meitä sponssanneista tahoista linkkeineen (kaikkia tuotteita ei tosin mun pussukasta välttämättä löytynyt):

Lavera - Lahjakassit, tuotenäytteet
Lush - Saippuaa
Cesarsshop - Nailfix kynsinauhaöljyt
Berner - Rimmelin I <3 Lasting Finnish -lakat, Mavalan Chili & Spice -setit
Mimax - leimauslaattoja, tarroja, kyniä ja arvontapalkinto
Cloetta - Läkerol uutuusaskit
Loreal - Color Riche kynsilakat
Bundle Monster - Leimauslaatat, koristeteipit, siirtofolioita, helminauhoja, tarra-arkkeja, koristehyrriä
Sanna Tara - Koristehyrrät
Mereneid - Attitude -lakat, tarra-arkit, kynsikorut, geelejä
Hyvinvoinnin tavaratalo - Santen käsivoiteet ja alekoodi verkkokauppaan.
BBE Oy - Golden Rosen Paris lakkoja, Miss Seleneä, Classic metallics -lakkoja sekä Golden Rose "Rich Color"-lakkoja
Cosmerya - Alekoodi miittailijoille, laveran käsirasvoja, Universal Nails kynsilakka, Cuccio Colour kynsilakka ja näytteitä.
Loveit.fi - Deborah Lippmanin kynsilakkoja
AetzzNailzz - Mosaicin gel painteja, viiloja, siveltimiä, folioliimaa ja koristefoliota.
BM International - Opeja + Opi pussukat
Adenina - Orlyn ja Chinan kynsilakka sekä tarra-arkkeja
Kynsikauppa.com - Kynsilakkoja mm. Nfu Oh, Coral, Delia Fashion, Vylet Nails, glittereitä, geelilakka, American line rakennegeeli, Laquee Rette Glittergeeli, Dappen dish ja viiloja
LivBox - Toukokuun LivBoxit ja We care iconin body butterit


Sekä lahjakortit seuraavilta tahoilta:
Olivia&Oscar
TheBos
Stylepit


Tässä vielä kuvan muodossa:


Seuraavassa postauksessa näette sitten tosiaan ne miittikynnet ja vaihdokkilakat meidän kirppikseltä. :) En viittinyt tähän postaukseen tämän enempää kuvia laittaa. :D Toivottavasti selviätte tästä kuvapaljoudesta!

9.6.2013

Kynsiharrastajien miitti Tampereella!

Eilen oli ihana päivä! Nimittäin miittailtiin Pirkanmaalaisten kanssa Tampereella Hullussa Porossa. Itse olin mukana miitin järjestelyissä ja miitin valmistelut oli aloitettu hyvissä ajoin kuukausia ennen itse miittiä. Miitissä syötiin (erittäin) hyvää ruokaa, jaettiin sponssipaketit, arvottiin kynsiaiheista tavaraa, höpöteltiin ja pienimuotoisesti myös kirppisteltiin. Tämä miitti oli ensimmäinen laatuaan, jossa olin mukana sekä ylipäätään osallisena että järjestämässä. Miitistä jäi niin hyvä fiilis, että varmasti tavataan toistekin! Osallistujia miitissä oli huikeat 18 muutamasta peruutuksesta huolimatta!

Hullu Poro! :D Tottakai!
Mä olin tilannut itselleni lehtipihvin maustevoilla. Tää oli niiin hyvää!!! :D Olin malttamaton ja ehdin koskea ruokaani ennen kuvaa, mutta ei se mitään! Maustevoita oli kerrankin riittävästi.
Järjestäjiä työn touhussa! Kiitos kuvasta Sigille!
Tässä ihanan Sigin valmistamat nimilaput! Nää on ihan loistavat ja kova työ näihin uponnut!
Tässä miittipussukat oli jaettu paikoilleen. :)
Tässä meidän ns. arvontapöytää ja pientä esimakua meidän sponsseista. :D
Meillä järjestäjillä oli hetki aikaa ennen miitin alkua joten räpsittiin kuvia tottakai kynsistä. :D Kuvan nappasi Mira mun kameralla. :)
Ensimmäisenä hypisteltiin sponssipussukoita samalla kun odoteltiin ruokaa. :D Tässä kohtaa tosin oli ehtinyt ruokakin tulla ja suuri osa oli ehtinyt jo syödäkin, mutta hypistely senkuin jatkuu!
Kuvasta kiitos Sigille! Joku tarkkasilmäinen saattaapi bongata meikän. :)
Kuvasta kiitos Sigille!
Yhteiskuvaa otettiin myös vaikka yksi joutuikin lähtemään ennen näitä kuvia. Avuksi pyydettiin miestarjoilijaa ja hän keskittyi kuvaamaan meitä naisia, eikä niinkään kynsiä. :D Jännä juttu. Kiitokset yhteiskuvista tarjoilijan lisäksi myös Marinalle!
Marinalle kiitos myös tästä kuvasta!

Ja jotta tästä ei tulisi ihan hirveä maratonkuvapostaus niin yritän ehtiä tehdä huomiseksi erillisen postauksen sponssipaketeista ja ostoksista. Miittikynsistä sitten vielä myöhemmin oma postauksensa. :D

Mukana miitissä oli seuraavat ihanat bloggarit (lisäksi vähän vajaa kymmenen blogitonta harrastajaa). Miittipostauksia varmaan ilmestyy blogeihin pikkuhiljaa tulevien viikkojen aikana:




2.6.2013

Lisää holoa! Kyllästymiseen asti...

Itsellä alkaa olla jo pientä holoähkyn poikasta. Yhtäkään ei enää tee mieli ostaa ja onpa niitä kynsilläkin ollut yksi toisensa perään. Vielä mahtuu sekaan lisää? Onhan nämä aurinkoiset kelit juuri sitä holojen parasta aikaa, joten miksipä ei sitä hyödyntäisi. Sieltä se talvi kuitenkin tulee pimeyden kera. Tykkään kesäisin myös siitä, että ei tarvitse tuhrata aikaa valokuvausboxin ja jalustan kanssa vaan voi kuvata ulkona ihanien kukkasten keskellä ilman suurempaa stressiä ja kyllä, mä rakastan kukkia!! Ilokseni voin myös todeta, että ensimmäinen n. parin viikon kesälomapätkä on alkanut! Sen jälkeen meen n. 4 viikoksi töihin ja taas hieman lomaa ennen seuraavan lukukauden alkua koulussa, joka onkin sitten toivottavasti mun osaltani viimeinen.

Siirrytään nyt kuitenkin niihin kynsiin, niin ette ihan nukahda!






Näissä käytin:

  • China Glaze Wireless Holographic Top Coat (alinna)
  • China Glaze Techno Teal (Kärjissä)
  • Siirtokuvakukkaset
  • Alus- ja päällyslakat

Buzzattavana: Veet Easy Wax ja Veet Precision Wax & Care -tuotteet

Minä myös toimin Buzzadorina, monien muiden bloggareiden ohella. Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan erilaisia tuotteita, jotka mua itseäni kiinnostaa ja pääsen sitten kokeilemaan ja arvostelemaan niitä ilmaiseksi. Joidenkin kampanjoiden mukana tulee testinäytteitä jaettavaksi myös ystäville. :) Mikäli kiinnostuit niin Buzzadoriksi voit liittyä koska vain! Se on ilmaista (joitain ei pakollisia maksullisia kamppiksia lukuunottamatta), eikä velvoita sinua mihinkään. Liittymään pääset tästä.

Tällä kertaa testattavakseni sain Veetin Easy Wax ja Veet Precision Wax & Care -tuotteet. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi tämä isompi laite eli Veetin EasyWax sähkökäyttöinen roll-on-pakkaus. Pakkauksen mukana tuli siis itse laite, vahakapseli, kangasliuskoja sekä vahanpoistopyyhkeitä.

Laitteeseen kiinnitetään tuollainen vahakapseli ja laite lämmittää vahan sopivan lämpöiseksi. Lämpeämisessä kesti huikeat 40 minuuttia, ohjeissa mainitun n. 20 minuutin sijaan, ennen kuin vaha levittyi nätisti ja tasaisesti iholle. Jännää kyllä, että tuo samainen 40 minuuttia oli ilmoitettu maksimilämmitysajaksi. Ite olen ensikertalainen vahailussa ja pelkäsin tietysti sitä kipua mikä liuskan repäisemisestä tulee. Sainkin vinkin, että kannattaa ottaa vaikka pienempi pala sitä liuskaa niin ei satu ihan niin paljon kerralla. Puolitin siis liuskat ja kokeilin rohkeasti. Ei se sattunut ihan niin paljon kuin ajattelin. Kokeilin myös kokonaisella liuskalla ja se jo sattuikin huomattavasti enemmän. Sain itse tällä karvoja ihan lähtemäänkin, vaikka osa bloggareista on moittineet ettei tällä lähde. Mä en mitään hentoisia karvojakaan omista, joten epäilykseni olikin että karvat jää varmasti sääriin. :D Huomasin tosin, että levityssuunnan kanssa on oltava tarkkana. Eli tämä levitetään ohjeiden mukaan polvista nilkkoihin ja sillä saakin parhaimman lopputuloksen. Myös kun antaa vahan hieman jäähtyä kangasliuskan painelun jälkeen niin karvat lähtevät paremmin.



Tykkäsin:
- Karvat lähti.
- Pysyvät kauemmin poissa kuin höyläämällä.
- Vaha oli sopivan lämpöistä, ei poltellut.
- Ei kuivattanut sääriä yhtä pahasti kuin höylääminen.
- Pinkin värinen vaha erottui sääriltä helposti


En tykännyt:
- Haastava saada tarkasti kaikki pois, höylättävää jäi silti. Harjoittelua siis vaatii vielä.
- Iho oli hieman arka vahauksen jälkeen ja sääret tuntui hassuilta pitkään. Mutta mulla onkin superherkkä iho kun omistan atoopisen ihon.
- Sattuu enemmän kuin höylääminen
- Vaha oli hyvin tahmeaa ja se tahmeus levisi joka paikkaan. Lisäksi tahmeus oli hankala poistaa, vaikka enimmät sainkin painelemalla vahaliuskaan ja loput vahanpoistoliinoilla. Liinoja tulee pakkauksen mukana lisäksi ihan liian vähän, joten en tiedä miten sitten myöhemmässä vaiheessa saa ylimääräset vahat pois, kun tuo ei lähde kuulemma vedellä tai saippualla. Vauvaöljyä suosittelivat pakkauksessa, kuulostaa jotenkin hassulta.
- Ohjeen väittämät 20 minuuttia lämpeämiseen ei todellakaan riittänyt, vaan lämpeämiseen meni aikaa huikeat 40 minuuttia. Ei siis mikään nopea toimenpide.

Pakkauksen mukana tullutta kasvoille suunnattua Precision Wax & Care tuotetta en ole vielä kokeillut. Mulla ei naamassa hirveästi ole ylimääräisiä karvoja tällä hetkellä mihin kokeilla, mutta kunhan kulmakarvat alkaa rehottaa niin kokeilen todennäköisesti niihin, vaikka pelkääkin että lähtee koko kulmakarvat varmaan mukana. :D

#buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax